13 september 2010

Oss - Union

OSS-UNION 3-1 (2-0)

1-0 Van Sommeren (sc), 2-0 T. Olde Loohuis, 3-0 Luiten, 3-1 Sanders (sc).

Oss schoot prima uit de startblokken tegen een drastisch verjongd Union. ‘Deze club is in potentie in staat om langere tijd in de overgangsklasse te blijven. Oss is een grote club met zeker veel talent in de meisjeslijn. Ik ben super trots dat we vandaag hebben gewonnen’, aldus trainer Rob Smits die vorig jaar kampioen werd met deze ploeg. Kort na rust was het duel beslist toen de thuisploeg de 3-0 maakte. Pancho van de Broek (Union): ‘We hebben erg weinig ervaring in het veld staan; de meesten komen voor de eerste keer kijken in de overgangsklasse. We zullen hard moeten werken om aan te haken.’

Hockey.nl

Union onderuit tegen Oss

OSS - De hockeysters van Union hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen met 3-1 verloren van Oss. Volgens coach Pancho van den Broek laat de uitslag van de wedstrijd van zijn vrouwen niet geheel de verhouding in de wedstrijd zien. Toch noemde hij de nederlaag niet onterecht. "Het is een resultaat waar we mee verder kunnen.

We zitten er dichtbij. Het uit de eerste klasse gepromoveerde Oss heeft meer ervaring in de ploeg dan wij, maar onze organisatie stond goed. We kwamen echter net tekort voor een beter resultaat."

De goal van Union kwam van de stick van Imke Sanders.

Gelderlander

Geen opmerkingen: