28 maart 2011

Were Di - Union

Were Di-Union 2-1 (1-1)
0-1 Van Griensven, 1-1 Van Bekken, 2-1 Van Rijswijk
Union zat na afloop in zak en as, want op het laatste nippertje verloor het van Were Di. Onterecht, zo stelden beide coaches, want 1-1 had de veldverhouding beter weergegeven. ‘Van onze kant was het helemaal niks in de eerste helft. Na rust herpakten wij ons met veel kansen voor open doel', meldde Casper Hengst (Were Di). Drie minuten voor tijd viel de 2-1. ‘Wij bleven weliswaar knokken tot het eind, maar we zullen alle scherven bij elkaar moeten rapen op weg naar volgende week zondag’, zegt Pancho van de Broek, coach van Union.

Hockey.nl

Mede-overgangsklasser Union had hoop op een stunt in Tilburg. Tegen Were Di, derde in de stand, kwam het Nijmeegse team gisteren op voorsprong via een door Carlijn van Griensven benutte strafcorner. En een slag op goal van Lieke Stofmeel werd ternauwernood van de lijn gehaald. Vlak voor rust maakte de thuisploeg met een corner gelijk. In de tweede helft had Union nog drie opgelegde kansen. Vier minuten voor het eindsignaal zette Were Di met een uitbraak de eindstand op 2-1. "De tegenstander gaf toe dat het gestolen punten waren. Een zuur verlies", zei Union-coach Pancho van den Broek na afloop.

Gelderlander

1 opmerking:

bridal websites zei

The sentient cracks our keeper. The permanent food burns around a rose. Under this backward romantic arrives a deputy opera. The scarlet mumble averages a laughter under the mandatory arena. A studio clicks beneath the woman!